Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2017 08:53

Ο Αστέρας Τρίπολης και η Stoiximan για ακόμα μια χρονιά στο πλευρό των καταρτιζομένων του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

Την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου  2016 για δεύτερη συνεχή χρονιά αντιπροσωπεία της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Μποροβήλο, τον υπεύθυνο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κ. Γιάννη Ντάλλα και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και Centric Gondo μοίρασαν δώρα και κυρίως ελπίδα, χαρά και αγάπη στα παιδιά του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

Τον παρών έδωσαν και οι εκπρόσωποι της Stoiximan και χορηγοί του Αστέρα, κ.κ. Γιάννης Σπανουδάκης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, Υπεύθυνος Marketing, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων και Κώστας Γαλανόπουλος, Υπεύθυνος Δωρεών.

Η στήριξή τους, εν τω μέσω της δεινής οικονομικής κρίσης και των πολλών συνεπακόλουθων δυσχερειών, προάγει το πνεύμα αλληλεγγύης και ευαισθησίας που πρέπει να διακατέχει όλους μας.

Εμείς τους ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε η συνεργασία μας να συνεχιστεί και να εμβαθύνει περαιτέρω, στο πλαίσιο δημιουργικών δράσεων, επ’ ωφελεία των ατόμων με νοητική υστέρηση.