Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2017 08:51

Η εταιρεία CCC (Contractors Consolidated Company) για ακόμα μια χρονιά στο πλευρό των καταρτιζομένων του Σικιαριδείου Ιδρύματος

Η εταιρεία CCC (Contractors Consolidated Company) για ακόμα μια χρονιά στο πλευρό των καταρτιζομένων του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 εκπρόσωποι της εταιρείας CCC επισκέφτηκαν το Σικιαρίδειο Ίδρυμα και παρέδωσαν τρόφιμα και καθαριστικά για τις ανάγκες του Ιδρύματος.

Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στους χώρους του Ιδρύματος δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δημιουργίες των καταρτιζομένων και ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας των εργαστηρίων, τα προγράμματα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Στην δύσκολη περίοδο που όλοι βιώνουμε η ανταπόκρισή τους στις αυξημένες ανάγκες του Ιδρύματός μας για μια ακόμα χρονιά είναι συγκινητική.

Θεωρώντας τους πολύτιμους συμμάχους μας στις προσπάθειές μας να στηρίξουμε τους νέους και τις νέες με νοητική υστέρηση τους ευχαριστούμε για την εκδήλωση ευαισθησίας και ενδιαφέροντος στο κοινωφελές έργο του Ιδρύματος.