Πέμπτη, 20 Οκτώβριος 2016 08:09

Παράσταση από το Θέατρο του Νέου Κόσμου- Θέατρο αλληλεγγύης για παιδιά για τους καταρτιζόμενους του Σικιαριδείου Ιδρύματος

Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, παρουσιάστηκε δωρεάν στους καταρτιζόμενους του Σικιαριδείου Ιδρύματος από το θέατρο του Νέου Κόσμου το έργο " Στη χώρα του Βασιλιά των Κλόουν ",σε μια παράσταση… χωρίς γλώσσα.

Οι ηθοποιοί Σταύρος Γιαννουλάδης, Νάνσυ Σιδέρη και Θοδωρής Σκυφτούλης μιλώντας μια επινοημένη, «ακαταλαβίστικη» γλώσσα παρουσίασαν τις περιπέτειες δύο νέων παιδιών, της Λούνας και του Σαμάν, στη χώρα του Βασιλιά των κλόουν – Φαμπ, στην προσπάθειά τους να γίνουν και αυτοί δύο μικροί κλόουν. Οι τρεις ήρωες μέσα από κωμικές παρεξηγήσεις και συγκρούσεις  θα καταφέρουν να νικήσουν την καχυποψία,  το φόβο του ξένου και του αλλιώτικου και να ενωθούν μέσα από το γέλιο και το παιχνίδι.

Οι καταρτιζόμενοι του Ιδρύματος απόλαυσαν την παράσταση συμμετέχοντας και διαδραστικά στις περιπέτειες των ηρώων.

Το Θέατρο του Νέου Κόσμου συνεχίζοντας τη δράση του Θεάτρου αλληλεγγύης για παιδιά για 15η χρονιά - και για 2η χρονιά στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα - αποδεικνύει έμπρακτα ότι η χαρά του θεάτρου ως  ψυχολογικό στήριγμα, ανάσα χαράς και ελπίδας μπορεί να δοθεί απλόχερα σε όλους!

Εμείς τους ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά για το άφθονο γέλιο που μας χάρισαν.