Κάλαντα στο Σικιαρίδειο από το 15ο Δημοτικό και το Forum Νέων Αμαρουσίου

Σε μια όμορφη και εορταστική ατμόσφαιρα, οι εκπαιδευόμενοι και το προσωπικό του Σικιαριδείου Ιδρύματος υποδέχθηκαν μαθητές του 15ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου και εκπροσώπους του Forum Νέων του Δήμου, με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη, οι οποίοι είπαν τα κάλαντα και μοίρασαν δώρα.

Η πρόεδρος του Σικιαριδείου Κορίνα Λιούτα, αφού ευχαρίστησε εγκάρδια όλους γι’ αυτή την «πολύ σημαντική», όπως την χαρακτήρισε, πρωτοβουλία, απηύθυνε κάλεσμα στα workshops που θα ξεκινήσουν μετά τις γιορτές, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης για την προαγωγή της Συμπερίληψης, από τα εργαστήρια καλλιτεχνικών, μαγειρικής κ.α. καθώς και  τα παιδαγωγικά τμήματα. Με πολύ ενθουσιασμό τα παιδιά και οι δασκάλες τους δέχτηκαν το κάλεσμα, «για να μαγειρέψουμε», όπως είπε η Κ. Λιούτα, «όλοι μαζί και να απολαύσουμε την χαρά της δημιουργίας».

Η ίδια, μετά το τέλος της επίσκεψης τόνισε:

«Είχαμε τη μεγάλη χαρά να υποδεχτούμε στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα το 15ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου μαζί με το Forum Νέων του Δήμου με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού Ιωαννίδη Γιάννη.

Τραγούδησαν τα γλυκά παιδιά της πρώτης Δημοτικού τα κάλαντα και μας πρόσφεραν δώρα με πολύ αγάπη και χαρά σε ένα υπέροχο πρωινό αλληλεγγύης και συμπερίληψης.

Η χαρά των ωφελουμένων μας ήταν απερίγραπτη και απόλαυσαν τις όμορφες δράσεις  και υποδέχτηκαν τους επισκέπτες με πνεύμα φιλοξενίας και καταπληκτικά κεράσματα σαν ευγενικοί και πρόσχαροι οικοδεσπότες.

Ευχαριστούμε θερμά όλους σας. Καλά κι ευλογημένα Χριστούγεννα!».