1ος Αγώνας Μηδενικών Διακρίσεων στην Ελλάδα

Το Σικιαρίδειο Ίδρυμα στους επίσημους προσκεκλημένους   το Σάββατο 8 Απριλίου στο Gala που διοργανώθηκε προς τιμήν της  διοργάνωσης του 1st Zero Discrimination Run τον Μάϊο στην Ελλάδα από τους Δρομείς Ελπίδας, σε συνεργασία με τους Εμβληματικούς Olympians και Paralympians της Ελλάδος.
Μια διοργάνωση που προωθεί το ανθρώπινο δικαίωμα στην ισότιμη πρόσβαση και συμμετοχή στη χαρά των ανθρώπων με αναπηρία. Γιατί η συμπερίληψη των ανθρώπων με αναπηρία σε κάθε εκδήλωση ζωής είναι αυτή που θα δημιουργήσει ένα κόσμο αλληλέγγυο όπως αναφέρθηκε στην οραματική ομιλία της η αξιόλογη πρόεδρος των Δρομέων Ελπίδας κ.Σταβάρα Μαρία.
Στο Gala, η πρόεδρος του  Σικιαριδείου Ιδρύματος Κορίνα Λιούτα βράβευσε τον γλυκύτατο αθλητή των Δρομέων Ελπίδας Γιάννη Τσιγκάκο σε μια στιγμή συγκινησιακής φόρτισης αφού ο πατέρας του αθλητή υπήρξε θεραπευόμενος το 1967 του Σικιαριδείου Ιδρύματος που λειτουργούσε ως πρεβεντόριο.
Βραβεύθηκε επίσης ο δικός μας Γιάννης Χαλάς με την παρουσία του εξαιρετικού πατέρα του Γιώργου Χαλά που με πολύ ζήλο συμμετέχει σε πολλές δράσεις με τον γιο του ρίχνοντας γέφυρες και για τη συμμετοχή άλλων παιδιών και του αξίζουν συγχαρητήρια.
Συγχαρητήρια θερμά για την διοργάνωση σε όλους και ιδιαίτερα στην πρόεδρο των Δρομέων Ελπίδας η οποία θα επισκευθεί το Σικιαρίδειο σύντομα για την μελλοντική συνεργασία των δύο φορέων.