ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΝ ΙΔΡΥΜΑ

Μια αγκαλιά μαζί

21 Μαρτίου 2022

Μια_αγκαλιά_μαζί

Ευχαριστούμε θερμά τους αξιόλογους εκπροσώπους του κυβερνώντος κόμματος για την επίσκεψη αλλά και τη δωρεά στο Σικιαριδείο Ίδρυμα, εν όψει του πασχαλινού μας μπαζάρ.

Τη Δευτέρα 21/3 περάσαμε ένα πολύ όμορφο, ζεστό κι ανθρώπινο πρωινό με πλούσια διαδραστική συζήτηση κι επικοινωνία. Όλοι τους ενεργοί πολίτες με ενσυναίσθηση και ουσιαστική προσέγγιση στα Άτομα με Αναπηρία με επικεφαλής τον κ. Στέλιο Κονταδάκη Διευθυντή του γραφείου του Προέδρου της ΝΔ και Πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη, Αναπληρωτή Γραμματέα Π.Ε. και Γραμματέα Οργανωτικού, που παρέλαβε μια γλυκιά ιδιόχειρη πρόσκληση των παιδιών, που ζητούν να επισκεφθεί ο πρωθυπουργός το Πάσχα το Σικιαριδείο Ίδρυμα.

Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά την κ. Μαρία Νάτσιου Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, τον κ. Κώστα Λολίτσα Γραμματέα Αναπηρίας και τον κ. Γιώργο Κώττη Γραμματέα Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας.

Συνεχίζουμε δυνατά, συνθετικά με ομοψυχία!

Το Σικιαρίδειο έχει ανοιχτή την αγκαλιά του και σας περιμένει όλους. Όλους εσάς τους ενεργούς πολίτες που ο πολιτισμός σας αποδεικνύεται από την αγάπη κι αλληλεγγύη για τα Άτομα με Αναπηρία.