ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ

Από την επίσκεψη της Διοίκησης του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ  με την Αντιπρόεδρο κ.Πετρή Σταυρούλα, τον Γενικό Διευθυντή  της Αγροτικής Εκπαίδευσης και  Κατάρτισης κ.Σπυρο Σταχτιάρη, την Διευθύντρια του ΔΙΕΚ Αττικής κ.Εύα Παναγιώτου, του Καθηγητη μαθήματος Κηποτεχνικές  Εφαρμογές κ. Πετρο Στρατή και τους σπουδαστές του Γ Εξαμήνου, ώστε να μπουν τα θεμέλια της συνεργασίας μέσα από την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας του Σικιαριδείου Ιδρύματος με τον Οργανισμό.
Η Πρόεδρος Κορίνα Λιούτα ανέπτυξε εκτενώς την μεταρρυθμιστική προσπάθεια ανάπτυξης και αναγέννησης του Σικιαριδείου Ιδρύματος και τόνισε το άνοιγμα του στην κοινωνία σε όλα τα επίπεδα, ώστε η εκπαίδευση να αποτελέσει το εφαλτήριο της δημιουργίας ενός Πρότυπου Σχολείου για Άτομα με Αναπηρία.Επισης ότι η φύση και η δημιουργία σε αυτή είναι η διέξοδος εξωτερίκευσης συναισθημάτων και δεξιοτήτων των ατόμων με αναπηρίες.
Οι εκπρόσωποι του Οργανισμού ενθουσιάστηκαν και άνοιξαν τις πόρτες τους για πρωτότυπες ιδέες, δράσεις, δημιουργίες με έμφαση όπως τόνισαν από κοινού στην έρευνα για την εφαρμογή καινοτόμων ιδεών.